22. mars var det kick off der mange møtte opp for å bidra til et vellykket VM i orientering i Østfold i 2019. Slik kan du melde deg til tjeneste for arrangøren.

 

Nærmere 150 ildsjeler dukket opp da startskuddet for orienterings-VM i Sarpsborg. Det var stor stemning, og mange uttrykte glede over å få bidra til å avvikle i et så stort arrangement. VM skal gjennomføres fra 12. til 17. august i 2019 med hovedarena ved Mørk på grensa mellom Spydeberg og Skiptvet kommune.

  • Vi skal lage det beste VM i orientering, påpeker daglig leder Per Bergerud.

Nå starter arbeidet med å rekruttere mennesker til de ulike funksjonene under VM, der også publikumsløpene blir en viktig del av arrangementet. Nærmere 600 personer er nødvendig for å få verdensmesterskapet i havn.

Dessuten skal det arrangeres et prøve-VM/verdenscup høsten 2018. Det skal foregå i Våler og Aremark 31. august til 2. september.

Slik kan du gå fram om du ønsker å bidra til å gjøre Østfold kjent, og ikke minst til at orienterings-VM blir en suksess.

Følg denne linken for å melde deg til en jobb under VM 2019:

Meld deg på her!

Følg så trinnene, så er du klar for å gjøre en jobb for et vellykket mesterskap.

Absolutt alle kan bidra til å få gjennomført VM i orientering på en flott måte. Det er mange, varierte og ikke minst ulike oppgaver som må løses.

 

Noen nøkkeltall, om du lurer på hva VM i orientering er:

* Nærmere 350 utøvere fra 50 nasjoner.

* Det skal avvikles 6 publikumsløp.

* 6-10.000 tilskuere på VM-finalene.

* TV-sending til 90 land.

* 600 funksjonærer/frivillige.

* Budsjett på 16 millioner kroner.

Sluttrapport Sluttrapport 04.05.2020 - Sluttrapporten fra VM i orientering 2019 er klar. Les mer
IOFs president: - Et VM-arrangement på høyest mulige nivå IOFs president: - Et VM-arrangement på høyest mulige nivå 17.08.2019 - President Leo Haldna i det internasjonale orienteringsforbundet roser WOC 2019 som et av tidenes beste VM-er i orientering, og daglig leder Per Bergerud WOC 2019 takker hjertelig alle som har bidratt. Les mer
Iskald Bergman avgjorde herrestafetten Iskald Bergman avgjorde herrestafetten 17.08.2019 - - I bakkene på vei mot sjette post, skjønte jeg at jeg kom til å vinne, sa Sveriges ankermann Gustav Bergman etter at han lørdag kveld løp Sverige inn til seier i den omvekslende og spennende herrestafetten under WOC 2019. Les mer