VM i orientering i Østfold 12. til 17. august har nådd en viktig milepæl. En uke før Early Bird-fristen er det kommet inn totalt 1000 påmeldinger til de seks publikumsløpene.

 

Det strømmer inn påmeldinger til publikumsløpene i disse dager, og så langt har det kommet inn påmeldinger fra cirka 60 klubber fordelt på 25 nasjoner.

–  Vi er imponert. Dette viser at VM i orientering i Østfold har fått fotfeste i hele verden. Alt ligger til rette for folkefest under VM, og det blir spennende å se hvor mange som melder seg på før Early Bird-fristen 15. april, sier VM-ambassadørene Mari Fasting og Petter Thoresen.

Melder du deg på innen 15. april blir det billigere å delta i publikumsløpene. Meld deg på publikumsløpene her.

–  Vi oppfordrer løperne til å melde seg på allerede nå. Dette gjør det enklere for oss å planlegge hele arrangementet, i tillegg er det også en rabattert pris, sier løpsleder for publikumsløpene Finn Henry Lillestrand.

VM-uka innledes med sprintløp for publikum og åpningsseremoni fra Sarpsborg torg mandag 12. august. Tirsdag 13. august løper verdenseliten og publikum ved Knatterudfjellet, rett nord for Sarpsborg. Resten av løpene arrangeres fra Mørk golfbane i Spydeberg, kun avbrutt av et publikumsløp i Fredrikstad torsdag 15. august.

- Vi skal skape tidenes VM i disse augustdagene. Publikumsløpene er perfekt lagt opp til å kombineres med å følge verdenselitens medaljekamp i skogen på Mørk etterpå. Alle VM-finalene vises på storskjerm kommentert av verdens beste speaker i Kjell Erik Kristiansen. Det vil være et rikelig med serverings- og shoppingtilbud. Og for barn vil det være barneløype, labyrint, stemplingsrunde og barneparkering. Velkommen. Dette blir spennende og gøy! lover Fasting og Thoresen.

Arrangøren opplever stor interesse for årets VM. Flere klubber og privatpersoner har allerede bestilt overnatting. Derfor har det vært jobbet på spreng med å hjelpe alle klubber med sine behov, og arbeidet vil fortsette frem til VM.

3690 early birds er klare for VM-uka 3690 early birds er klare for VM-uka 17.04.2019 - Løpere fra 27 nasjoner gjorde i alt 3690 påmeldinger til publikumsløpene under WOC 2019 innenfor den rabatterte tidsfristen 15. april. Les mer
Sarpsborg – fossebyen svenskene brant Sarpsborg – fossebyen svenskene brant 10.04.2019 - Mange tipper at Sverige vil slå hardt til i WOC 2019. VM-byen Sarpsborg har blitt herjet av svensker også tidligere i sin lange historie.   Les mer
Har rundet 1000 påmeldinger Har rundet 1000 påmeldinger 05.04.2019 - VM i orientering i Østfold 12. til 17. august har nådd en viktig milepæl. En uke før Early Bird-fristen er det kommet inn totalt 1000 påmeldinger til de seks publikumsløpene. Les mer